Μειωμένη η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα την 2η Κυριακή των εορτών



– Ικανοποιητική η κίνηση μέχρι στιγμής σε σχέση με πέρυσι λένε οι καταστηματάρχες

Μειωμένη κίνηση παρατηρήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στα εμπορικά καταστήματα στην Κοζάνη, όπου τα καταστήματα ήταν ανοιχτά για δεύτερη Κυριακή, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου εν όψει των Χριστουγέννων. Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος ώστε να δώσει μια επιπλέον ώθηση στους καταναλωτές να βγουν, αφού από νωρίς το μεσημέρι τη Κυριακής, το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού ήταν οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν.

Ικανοποιητικά μεταφέρουν ότι κινήθηκαν οι καταστηματάρχες κατά τη διάρκεια της εορταστικού ωραρίου μέχρι στιγμής, ενώ τα επίπεδα της εμπορικής κίνησης κυμαίνονται σχεδόν στα περσινά.

Η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα όπως συνηθίζεται, θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες, όπου οι καταναλωτές σπεύδουν για τα τελευταία ψώνια των Χριστουγέννων.

Η δεύτερη κατά σειρά Κυριακή όπου ήταν ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα μπορεί να μην έδωσε την καλύτερη εικόνα, οι καταναλωτές όμως θα έχουν την ευκαιρία για τα  τις αγορές τους και την τελευταία Κυριακή του χρόνου στις 29 Δεκεμβρίου να πραγματοποιήσουν του αγορές τους.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.