Η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Οικονομικό Επιμελητήριο



Η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει μεγάλη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 15 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, που της έδωσε απόλυτη πλειοψηφία με ποσοστό 50,08%. Στην Επικράτεια η ΔΗ.ΚΙ.Ο αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με ποσοστό 38,23% αυξάνοντας το ποσοστό της.

Οι οικονομολόγοι δικαίωσαν με τη ψήφο τους τις δυνάμεις που σχεδιάζουν, προσπαθούν και πετυχαίνουν.

Επιδίωξή μας για τη νέα περίοδο είναι η επαγγελματική κατοχύρωση των οικονομολογικών επαγγελμάτων και η διαρκής και ποιοτική επιμόρφωση των συναδέλφων. Επιπλέον, στην μεταβατική περίοδο που διανύει η Περιφέρειά μας, δεσμευόμαστε ως Οικονομικό Επιμελητήριο να συμβάλουμε θετικά στο νέο προσανατολισμό της τοπικής οικονομίας. Το μέγεθος των προκλήσεων απαιτεί τη συνέργεια όλων.

Ευχαριστούμε τα μέλη που μας τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση του θεσμού. Η ΔΗ.ΚΙ.Ο θα παραμείνει και την επόμενη περίοδο σταθερή στην προσπάθεια για ένα δυναμικό και δημιουργικό Οικονομικό Επιμελητήριο.

Με εκτίμηση
για τη ΔΗ.ΚΙ.Ο Δυτικής Μακεδονίας
Κοεμτζόπουλος Δημήτριος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.