Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Ενημερωτική δράση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου ΦλώριναςΤην Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση για το ζήτημα της έμφυλης βίας.

Εκπρόσωποι του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών θα βρίσκονται στο φουαγιέ της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, με σκοπό να ενημερώσουν τις φοιτήτριες, τους φοιτητές αλλά και το ενδιαφερόμενο κοινό, για τις δράσεις του Κέντρου καθώς και για τις διαθέσιμες υπηρεσίες στήριξης. Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Φλώρινας, απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί ή υπόκεινται οποιαδήποτε μορφή βίας, με δράσεις πρόληψης, ενημέρωσης, νομικής συμβουλευτικής κ.α.

Περισσότερα για τις υπηρεσίες του Κέντρου, οι οποίες καλύπτονται από το απόρρητο της συμβουλευτικής, μπορείτε να μάθετε από τα στελέχη του, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, από τις 11:00 π.μ. έως τις 18:30 μ.μ. στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.