Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια για το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας



Τη στιγμή που κλείνουν μονάδες και ορυχεία της ΔΕΗ, τη στιγμή που κινδυνεύει να ερημώσει η περιοχή μας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας αρνείται να δώσει την αίθουσα για να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Συνδικάτων και φορέων που καλεί την Πέμπτη 19/12 το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια στις 7:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Η σύσκεψη έχει ως στόχο να αποφασιστεί και να συντονιστεί ο αγώνας για την αποτροπή αυτών των αντιλαϊκών αποφάσεων που είναι σε βάρος των εργαζομένων και του λαού.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας αφού μετέτρεψε το εργατικό κέντρο σε κέντρο επιχειρηματιών και εργολάβων γυρνώντας προκλητικά την πλάτη στους χιλιάδες εργαζομένους στις εργολαβίες, στα 8μηνα, στους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, βάζει και τα όποια εμπόδια μπορεί ώστε να περάσουν οι αντιλαϊκοί σχεδιασμοί της κυβέρνησης.

Αρνείται να δώσει την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, σαν να πρόκειται για το τσιφλίκι που έχει κληρονομήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά και όσες φορές δόθηκε ήταν κάτω από την πίεση του Σωματείου μας.

Το ΣΕΕΕΝ συνεχίζει να καλεί τους εργαζόμενους και τους φορείς, τα σωματεία και τους συλλόγους στην σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας την Πέμπτη στις 7:00μμ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.