ΕΠΑΛ Σερβίων: Συγχαρητήριο για τη βράβευση του μαθητή Χρήστου Παπαδόπουλου και της καθηγήτριας Βιβής Μπουμπουρέκα στον Μαθητικό Διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτικών



Συγχαρητήριο μήνυμα για τη βράβευση του μαθητή μας Χρήστου Παπαδόπουλου και της καθηγήτριας Βιβής Μπουμπουρέκα στον 38ο Πανελλήνιο /66ο Πανευρωπαϊκό Μαθητικό Διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτικών

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Σερβίων, ο σύλλογος καθηγητών και οι μαθητές συγχαίρουν τον μαθητή Χρήστο Παπαδόπουλο και την καθηγήτρια Βιβή Μπουμπουρέκα κλάδου ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας για τη βράβευσή τους στον 38ο Πανελλήνιο/66ο Πανευρωπαϊκό Μαθητικό Διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτικών AEDE Greece με τίτλο «Ο Πολιτισμός ως Πεδίο Συμφιλίωσης και αποδοχής της ετερότητας των λαών: Πώς οι λαοί έρχονται κοντά μέσω της πολιτιστικής και πολιτισμικής ανταλλαγής, δημιουργίας και έκφρασης – προφορική και γραπτή λαϊκή λογοτεχνία, παραδοσιακή και σύγχρονη τέχνη, μουσική, χορός».

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων – αίθουσα Αντώνης Τρίτσης.
Στόχος τους διαγωνισμού ήταν αφενός η δραστηριοποίηση των μαθητών/-τριών και η ανάδειξη ικανοτήτων τους και αφετέρου η συμβολή στη διαμόρφωση της συνείδησης του Ευρωπαίου πολίτη.

Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Σερβίων
Κυριάκος Τσολακίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.