Εκστρατεία ενημέρωσης για τον αντιγριπικό εμβολιασμό από το Δήμο Κοζάνης – Δείτε το βίντεοΥπάρχει πλέον διαθεσιμότητα σε εμβόλια

Σαράντα χιλιάδες νοικοκυριά ενημερώθηκαν για τον αντιγριπικό εμβολιασμό, στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης που πραγματοποίησε ο Δήμος Κοζάνης. Με βασικό γνώμονα την ευαισθητοποίηση των πολιτών, διανεμήθηκαν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ φυλλάδια με σύνθημα «Ενημερώσου. Εμβολιάσου».

«Το ζήτημα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και υγεία» βρίσκεται για εμάς ψηλά στην ατζέντα, και για μία περιοχή σαν τη δική μας που αντιμετωπίζει δεκάδες προκλήσεις και μεγάλες δυσκολίες, το να είμαστε υγιείς και να υλοποιούμε δράσεις πρόληψης είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.

«Ο Δήμος Κοζάνης πρωτοστατεί σε εκδηλώσεις ενημέρωσης προς τους πολίτες. Η νέα Δημοτική αρχή προσπαθεί να βοηθήσει έμπρακτα σε αυτό το κομμάτι.», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, Χαράλαμπος Τσεβεκίδης. Ο ίδιος αναφερόμενος στα αντιγριπικά εμβόλια και την έλλειψη που παρατηρήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ανέφερε πως «Υπάρχει πλέον διαθεσιμότητα σε εμβόλια.».

Με τη σειρά του ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης σε θέματα υγείας, Αναστάσιος Σιδηράς, επεσήμανε πως «Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση όλων των δημοτών στο θέμα της εποχικής γρίπης. Αυτό που καταφέραμε μέσα από το ενημερωτικό φυλλάδιο είναι να ευαισθητοποιηθούν περαιτέρω οι πολίτες. Όλοι οι άνθρωποι άνω των 6 μηνών μπορούν να εμβολιαστούν.».

Τα ενημερωτικά φυλλάδια περιελάμβαναν πληροφορίες για την αποτελεσματικότητα του αντιγριπικού εμβολίου, την επικινδυνότητα της γρίπης, καθώς και πληροφορίες για το ποιοι πρέπει να εμβολιάζονται.

3 σχόλια στο άρθρο “Εκστρατεία ενημέρωσης για τον αντιγριπικό εμβολιασμό από το Δήμο Κοζάνης – Δείτε το βίντεο

  1. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για την υγεία μας,δείτε το νοσοκομείο μας,10 εμβόλια να έχεις κάνει πόδι να σπάσεις βγαίνεις με ίωση

  2. Κοίτα ρε ακαμαμάτ΄ Μούτε να φκιάϊσ΄ κάνα χουσμέτ΄σ΄ν πόλη και τα πέριξ κοινοτικα διαμερίσματα κι άσε τα εμβόλια και τα ιατρικά…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.