Άλλη μία δυνατή παρουσία της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης σε Πανελλήνια διοργάνωση – Πρώτος σύλλογος στην Γενική Κατάταξη των συλλόγων



Β’ Πανελλήνιο Κύπελλο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΣΗΣ 2019 – Πολύγυρος Χαλκιδικής,

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των 13 αθλητών του Συλλόγου μας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο Σταμάτης Κάσσης που διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής βρίσκοντας τους 10 επάνω στο βάθρο των νικητών. Ο τελικός απολογισμός των δύο ημερών είναι 6 Χρυσά και 4 Χάλκινα μετάλλια.

Ο λόγος για τους αθλητές :

Χρυσά:
1) Γούσια Μαρία του Γεωργίου
2)Ζήση Ανδριάνα του Στέργιου
3)Ζευκλής Άγγελος του Φάνη
4)Μαρέτης Ραφαήλ Ιωάννης του Σπύρου
5)Σολακίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου
6)Παπαδόπουλος Χρήστος του Σωκράτη

Χάλκινα :
7)Αλμασίδου Χρυσούλα Σταυριάνα του Χρήστου
8)Ζήσης Νικόλαος του Στέργιου
9)Ζευκλής Γεώργιος του Φάνη
10)Καραγιάννη Αρετή του Ευάγγελου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκρισή τους και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους κυρίους: Θεοδωρίδη Θεόδωρο (Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό,) Σολακίδη Χρήστο, τον Αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή Απόστολο Τεληκωστόγλου και τον πρωταθλητή Ευρώπης Μεχτερίδη Στέλιο που για μία ακόμη φορά ήταν δίπλα στην ομάδα προσφέροντας ο καθένας από την θέση του τα καλύτερα στην ομάδα !!! Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στην διεθνή διαιτητή Κουτρότσιου Αναστασία για την παρουσία της σε μία ακόμη εγχώρια διοργάνωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.