Δήμος Κοζάνης: Με μεγάλη ανταπόκριση η ημερίδα «Προοπτικές στον πρωτογενή τομέα με φόντο το αρδευτικό Βόρειας Ζώνης»



Για τα νέα δεδομένα στον πρωτογενή τομέα, την αξιοποίηση πόρων και την πρακτική της συνεργασίας, στο πλαίσιο κατασκευής και λειτουργίας του αρδευτικού της Βόρειας Ζώνης, ενημερώθηκαν οι αγρότες και οι παραγωγοί – καλλιεργητές της ευρύτερης περιοχής της Αιανής, στην ημερίδα «Προοπτικές στον πρωτογενή τομέα με φόντο το αρδευτικό Βόρειας Ζώνης», που διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο Αιανής.

Το «παρών» στην ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης και του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Κώστα Κυριακίδη, έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Βαβλιάρας, ο πρώην Δήμαρχος Αιανής, Γιώργος Τζέλλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Μαργαρίτης, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Κατερίνα Δαδαμόγια, ο Δήμαρχος Βελβεντού, Μανώλης Στεργίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης, Γιώργος Φτάκας, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Κοζάνης, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των νέων αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιοχής, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τον επικείμενο αναδασμό, την σωστή αξιοποίηση κονδυλίων, καθώς και την επιλογή των σωστών καλλιεργειών, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Με το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησαν ερωτήσεις, τοποθετήσεις και προβληματισμοί των παρευρισκομένων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.