Καταψηφίστηκε από τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κοζάνης ο ισολογισμός του 2018



Με 11 ψήφους κατά και 4 υπέρ καταψηφίστηκε από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης ο ισολογισμός του 2018.

Αφορμή της στάσης αυτής των μελών που διαφώνησαν με την πρόταση του προεδρείου ήταν δύο τιμολόγια, τα οποία όπως φέρεται να έχουν πει έχουν σχέση με ανάθεση σε Επιχειρήσεις που ανήκουν σε μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Νίκος Σαρρής, επισήμανε ότι το ένα από τα δύο τιμολόγια αφορά ένα ποσό της τάξης των 850 ευρώ, που δόθηκε εν γνώσει των υπολοίπων, λόγω του επείγοντος, σε ένα μέλος της διοίκησης, ενώ σε ότι αφορά το άλλο τιμολόγιο που αφορά τον ίδιο, αυτό δεν έχει σχέση με τη σημερινή διοίκηση, αλλά είναι απόφαση του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον κ. Σαρρή θα ζητηθεί άμεσα τα μέλη που καταψήφισαν τον ισολογισμό να αιτιολογήσουν έγγραφα την στάση τους, η οποία θα σταλεί και στο αρμόδιο Υπουργείο, ενώ πρόσθεσε ότι στην έκθεσή του ο Ορκωτός Λογιστής δεν έχει καμία επισήμανση, όπως αυτή διαρρέεται από ορισμένους κύκλους.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.