Υπόθεση Πολύζου στην Κοζάνη: Κατέθεσε ο επιστήθιος φίλος του Κωστή, Σπύρος Καλαμπούκας – Διεκόπη η δίκη για τις 15 Ιανουαρίου



Σπύρος Καλαμπούκας: «Θα παραμείνω στην υπόθεση όσο χρειαστεί προκειμένου να ηρεμήσει η ψυχή του Κωστή»

Με την κατάθεση του επιστήθιου φίλου του Κωστή Πολύζου και βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, Σπύρου Καλαμπούκα ολοκληρώθηκε η 2η μέρα της εκδίκασης της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου στο Μικτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Κατά την εξέτασή του από το Δικαστήριο, η οποία διήρκησε 2 περίπου ώρες, ο Σπύρος Καλαμπούκας ήταν σταθερός με την πρώτη του κατάθεση που είχε δώσει πρωτόδικα.

Αναφέρθηκε εκτενώς στο μοιραίο βράδυ της εξαφάνισης του Κωστή:

«Του ζήτησα εκείνο το βράδυ να βγούμε και εκείνος δεν ήθελε. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι βγήκε έξω τη νύχτα εκείνη, όπως ισχυρίζονται οι γονείς του. Από την τελευταία κουβέντα που είχαμε, δεν είχε άγχος για τα οικονομικά. Δεν ήθελε όμως να φύγει στην Αθήνα, όπως το είχαν αποφασίσει οι δικοί του. Θεωρώ ότι είναι ένοχοι. Δεν τον έψαξαν ποτέ. Δεν είδα ποτέ καμία αγωνία στο πρόσωπό τους, όπως και όλος κόσμος. Η μητέρα του με ρωτούσε επίμονα αν κατέθεσα στην Αστυνομία πως το βράδυ της εξαφάνισης η ίδια μου τηλεφώνησε.Ήταν το μόνο που επέμενε».

Ο επιστήθιος φίλος του άτυχου Κωστή, Σπύρος Καλαμπούκας δήλωσε αποκλειστικά στο KOZANILIFE.GR: «Θα παραμείνω στην υπόθεση όσο χρειαστεί προκειμένου να ηρεμήσει η ψυχή του Κωστή».

Στις επόμενες ακροαματικές διαδικασίες θα καταθέσουν και οι υπόλοιποι μάρτυρες της υπόθεσης, μεταξύ αυτών ο κυνηγός που εντόπισε τη σορό του άτυχου Κωστή καθώς και ο ενήλικας πλέον αδερφός του.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Ιανουαρίου 2020.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR με την αποχώρηση των κατηγορουμένων από το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.