Απάντηση του βουλευτή Γρεβενών με τη Ν.Δ. Ανδρέα Πάτση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών για το Χ/Κ Βασιλίτσας



Ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών πιστός στις αρχές της προπαγάνδας και του λαϊκισμού στα οποία έχει μακρά πορεία, συνεχίζει το κρεσέντο παραπληροφόρησης των πολιτών του Νομού μας στοχεύοντας για μια ακόμη φορά να καλύψει τα λάθη και τις σοβαρές παραλείψεις της διακυβέρνησής του μέσω της διαστρέβλωσης της αλήθειας.

Και η αλήθεια είναι ότι για την κατάσταση της εγκατάλειψης που παρουσιάζει σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας υπάρχουν υπεύθυνοι, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τη διοίκηση που όρισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η διοίκηση που γνωρίζοντας ότι η θητεία της επρόκειτο να ολοκληρωθεί δεν προέβη σε οποιαδήποτε ενέργεια για την αποκατάσταση των φθορών, σε οποιαδήποτε κίνηση που θα μπορούσε να βοηθήσει όχι απλά το έργο της επόμενης διοίκησης, αλλά το ίδιο το χιονοδρομικό μας που αποτελεί πολύτιμη περιουσία για όλους τους Γρεβενιώτες. Αντίθετα, ακολουθώντας τη γνωστή τακτική της «καμένης γης» έμεινε άπραγη αφήνοντας το χρόνο απλά να κυλήσει και μεταθέτοντας τις ευθύνες για τους επόμενους.

Είναι αλήθεια ότι η επιτροπή διοίκησης του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, προσφέρει τις υπηρεσίες της αμισθί. Είναι επίσης αλήθεια, ότι ο κινητήριος μοχλός για να αναλάβει κανείς μια τέτοια θέση θα πρέπει να είναι η γνήσια αγάπη για το βουνό μας και η θέληση της προσφοράς. Είναι όμως και γεγονός ότι η αποδοχή αυτών των θέσεων και αρμοδιοτήτων συνεπάγεται και αποδοχή των ευθυνών που απορρέουν από αυτές. Συνεπάγεται και έλεγχος εκ μέρους των πολιτών του έργου το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας, των πεπραγμένων αλλά και των παραλήψεων.

Προσωπικά, το ενδιαφέρον μου για το χιονοδρομικό μας κέντρο το έχω δείξει έμπρακτα. Ήμουν ο πρώτος που ενημέρωσα τον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού για το ζήτημα της λήξης της θητείας της επιτροπής. Ήμουν ο πρώτος που τόνισα τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει η όποια καθυστέρηση στον καθορισμό νέας διοικούσας επιτροπής. Ο ίδιος προσωπικά έχω επισκεφθεί τους τελευταίους μήνες δεκάδες φορές τις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Και ήμουν και πάλι ο πρώτος που έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου τώρα, όταν διαπίστωσα ότι οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης έχουν καθυστερήσει υπερβολικά με κίνδυνο να μην λειτουργήσει το χιονοδρομικό μας με την έναρξη της χειμερινής περιόδου. Έμπρακτο ενδιαφέρον λοιπόν, είναι να μην στρουθοκαμηλίζεις μπροστά στα προβλήματα και τις παραλήψεις και να μην φοβάσαι να τα αναδείξεις ώστε να βρεθούν λύσεις.

Φυσικά, δεν είναι περίεργο που οι ενέργειες αυτές προκαλούν εντύπωση στον ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών. Δεν είναι περίεργο που χαρακτηρίζουν ως «νέα ήθη» την κοινοβουλευτική υποχρέωση κάθε βουλευτή να ενημερώνει επίσημα τους Υπουργούς για τα ζητήματα που απασχολούν την περιφέρεια του και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια μονοεδρική, όπως ο δικός μας νομός. Και δεν είναι περίεργο γιατί τα θλιβερά αποτελέσματα της αδιαφορίας και της απραξίας της εκπροσώπησης του νομού μας από τον ΣΥΡΙΖΑ τα βιώνουμε δυστυχώς ως και σήμερα.

Είναι λυπηρό που το μόνο που έχει να επιδείξει ως έργο ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών, είναι οι επιθέσεις προς το πρόσωπό μου, αλλά αν το θέλει μπορεί να συνεχίσει έτσι. Το ποιος εκτίθεται είναι φανερό.

2 σχόλια στο άρθρο “Απάντηση του βουλευτή Γρεβενών με τη Ν.Δ. Ανδρέα Πάτση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών για το Χ/Κ Βασιλίτσας

  1. …..Δεν είναι περίεργο που χαρακτηρίζουν ως «νέα ήθη» την κοινοβουλευτική υποχρέωση κάθε βουλευτή…..

    το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» έχει περιέλθει στην κατηγορία των συντομότερων ανεκδότων !

    Μη νεοδημοκράτης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.