Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: «Κυριακάτικες Επαφές» του Δεκεμβρίου με θέμα: «Πώς να γίνεις ο γονιός που ήθελες να έχεις»Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος σας προσκαλεί στις «Κυριακάτικες Επαφές» του Δεκεμβρίου με θέμα: «Πώς να γίνεις ο γονιός που ήθελες να έχεις»

Τα παιδιά δεν είναι εκεί για τις δικές μας ανάγκες, αλλά εμείς ως γονείς χρειάζεται να είμαστε εκεί για τις δικές τους.

Αγάπη, εκτίμηση, κανόνες και επικοινωνία είναι τα συστατικά για μια σωστή καθοδήγηση.

Αν καταφέρουμε, μέσα από αυτά που κάνουμε και όχι μέσα από αυτά που λέμε, να γίνουμε ένα θετικό πρότυπο για το παιδί μας, τότε δεν θα χρειασθεί να ανησυχούμε ιδιαίτερα για το τι κάνει το παιδί μας όταν βρίσκεται μακριά από την επίβλεψή μας.

Και όπως λέει και η Ανν Λάντερς, Αμερικανίδα αρθρογράφος, «Δεν είναι αυτό που κάνεις για τα παιδιά σου, αλλά αυτά που τα μαθαίνεις να κάνουν για τον εαυτό τους που θα τα κάνει σωστούς και επιτυχημένους ανθρώπους».

Την εισήγηση και παρουσίαση επιμελείται η ψυχοθεραπεύτρια
Μαρίνα Βαμβακά.

Σταθερή, καλή μας συνήθεια, ο καφές και το τσάι για το καλωσόρισμα στο ζεστό μας «σπίτι».

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στις 7:00 το απόγευμα, στο Στέκι του Συλλόγου (Γ. Αγόρα 6). Τηλ. επικοινωνίας: 6945292521

Λίγο πριν, στις 6 και λίγο μετά την εκδήλωση, θα «ανοίξει» στον ίδιο χώρο το «Μαγαζάκι με τα γλυκίσματα», όπου ο καθένας και η καθεμιά θα μπορεί να προμηθευτεί εξαιρετικά σπιτικά γλυκίσματα, με σκοπό την ενίσχυση του κουμπαρά που σε λίγες μέρες θα ανοίξει για να προσφέρει έμπρακτη αλληλεγγύη με 150 δέματα, που θα δοθούν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, σε οικογένειες για να εξασφαλιστεί το γιορτινό τους τραπέζι. Τα σπιτικά γλυκά θα προσφερθούν με πολύ αγάπη και μεράκι από γυναίκες μέλη και φίλες του συλλόγου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.