Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου στις 8 Δεκέμβρη στο ξενοδοχείο Ιωάννου resort .

Η προσέλευση του κόσμου μας συγκίνησε ιδιαίτερα καθώς και η παρουσία των βουλευτών της Ν.Δ. της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης κ. Βρυζίδου Παρασκευής και του κ. Παπαδόπουλου Μιχάλη . Το παρόν έδωσαν η αντιδήμαρχος κ. Σεβαστού Ρούλα , ο πρόεδρος της τοπική κοινότητας κ. Νικολαΐδης Ισαάκ , οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Καρακασίδης Δημήτριος , Πράπα Αναστασία , Καίδου Άννα , Σπόντης Δημήτριος .

Η πρόεδρος του Ποντιακού συλλόγου κ. Τουμανίδου Σοφία με την συμμετοχή του παιδικού χορευτικού τμήματος , ο Πρόεδρος του συλλόγου Κρητών και φίλων Κρήτης κ. Ιωάννης Μακρυμαλλάκης με συμμετοχή των γυναικών του συλλόγου με προσφορά εδεσμάτων ,τους οποίους ευχαριστούμε πολύ .

Μας λύπησε όμως το γεγονός της απουσίας εκπροσώπου της Περ. Δυτ . Μακ. ( για δεύτερη φορά ) ελπίζουμε να μην τριτώσει το κακό !!

Ευχαριστούμε επίσης φίλους εθελοντές και μέλη που συμμετέχουν στην επιτυχία της εκδήλωσης μα πάνω απ’ όλους την οικογένεια Σάββα Μεντεκίδη που για ακόμη μία χρονιά κάλυψε όλες τις δαπάνες της γιορτής καθώς και τα δώρα των παιδιών .

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς

Κτήμα Alfa ,Άλφα κιχί ,Κάβα Καλομενίδης ,Μάνης Ιωάννης ,Φαρμακείο Θεοφάνους,Φαρμακείο Μιμικάκου ,Ηδύκαρπον Γλύκα ,Tottis, Καλός Σαμαρείτης 6οΔημοτικό σχολείο, Καφεκοπτείο Καλομενίδης , Καφεκοπτείο Καραστέργιος Ζαχαροπλαστείο Σιδηρόπουλος , Ζαχαροπλαστείο Ρωξάνη ,Ζαχαροπλαστείο Ελεζώ Super market Πτολεμαίς ΕΠΕ ,Super market Σκλαβενίτης , Super market Μασούτης Τυπογραφείο Ψωμάς , Φούρνος Κεβρεκίδου – Βρυζίδου , Φούρνος Βερύκκοκος

Φούρνος Τσάρλι ,Φούρνος Αχιλλέας ,Φούρνος Τριαναταφυλλίδης , Φούρνος Χρηστίδης , Φούρνος Γιαννακός ,Φούρνος my bakery .

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.