Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Πανδώρα μετέφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής στο πλαίσιο της «Νύχτας Πολιτισμού»



Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Πανδώρα του Δήμου Κοζάνης μετέφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, το απόγευμα της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της «Νύχτας Πολιτισμού». Την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε και η ΕΦΑ Κοζάνης, διοργάνωσαν ο Δήμος Κοζάνης, η κοινότητα Αιανής, πολιτισμικοί φορείς του Δήμου και Σύλλογοι της Αιανής.

Η ένταξη του Μουσείου στη γιορτή για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Αιανής, που συμβαίνει φέτος για πρώτη φορά, έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς πολίτες να επισκεφτούν την Έκθεση, καθώς το Μουσείο παρέμεινε ανοιχτό μέχρι τις 8 το βράδυ. Παράλληλα, η έναρξή της από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής σηματοδοτεί με τον καλύτερο τρόπο την στήριξη του Δήμου Κοζάνης και της κοινότητας Αιανής – Ιστορικής έδρας του Δήμου, στον Πολιτισμό και στους φορείς που τον εκφράζουν.

Σημειώνουμε, την προσφορά από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου Αιανής, 10 εισιτηρίων για ισάριθμους χθεσινούς επισκέπτες του Μουσείου. Θερμές ευχαριστίες.

Η Προϊσταμένη και το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης εύχονται σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.