Βαλίτσες ταξιδιού για όλη την οικογένεια!



Το ταξίδι σας μπορεί να γίνει ακόμα πιο δελεαστικό, με μία καινούργια αγορά βαλίτσας, στα μέτρα σας! Και τι εννοούμε; Στο Bagie, προσφέρουμε σε όλη την οικογένεια, επώνυμες βαλίτσες μικρές σε προσφορά και σετ βαλίτσες σκληρές σε διάφορα μεγέθη. Όλα τα σχέδια ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, αφού σας προσφέρουν πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, με θήκες ειδικών υλικών που προστατεύουν κάθε εύθραυστο αντικείμενο, laptop και πολλά άλλα είδη.

Σας προτείνουμε σκληρές βαλίτσες σε σετ από την Titan σε χρώμα τυρκουάζ

Οι βαλίτσες της Titan έχουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Είναι πολύ ελαφριές, ωστόσο στιβαρές στην αντοχή και την χρήση και η εξωτερική σκληρή τους επιφάνεια, ακόμα και να χτυπηθεί δεν πρόκειται να αλλοιωθεί. Τα ροδάκια εξασφαλίζουν την γρήγορη και άνετη μετακίνησή τους ακόμα κι αν μεταφέρετε δύο μαζί. Μπορείτε να τις βρείτε από εδώ με εγγύηση δύο ετών. 

Ταξιδεύοντας με τον μίκυ

Δεν υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον από ένα παιδί από την εξερεύνηση ενός νέου τόπου. Το ταξίδι με το πλοίο ή το αεροπλάνο λοιπόν, είναι δελεαστικό και εσείς μπορείτε να το κάνετε, ακόμα πιο όμορφο, με παιδικές βαλίτσες από ένα brand πολύ μεγάλο που προσφέρει κορυφαία ποιότητα, το American Tourister. Μπορείτε να βρείτε την βαλίτσα από εδώ, η οποία γίνεται δεκτή σε όλες τις low cost εταιρίες και είναι πολύ ελαφριά. Εκτός από τις τροχήλατες βαλίτσες, μπορείτε να βρείτε σακ βουαγιάζ, backpack επαγγελματικά με ειδικές θήκες ή ακόμα και σακίδια τροχήλατα που μπορούν μαζί με τις σκληρές βαλίτσες να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό σετ για να πάρετε μαζί σας σε οποιοδήποτε μακρινό ή κοντινό ταξίδι. 

Μπείτε στο Bagie και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις μετακινήσεις σας! Εκπτώσεις και μοναδικές προσφορές. Μην τις χάσετε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.