Μακριά φορέματα και πλεκτά γυναικεία ρούχα κατάλληλα για τον χειμώνα



Ντυθείτε ζεστά τον χειμώνα, επιλέγοντας τα σωστά ρούχα! Οι κρύες μέρες απαιτούν πουλόβερ, τα οποία και σας προτείνουμε παρακάτω. Τι γίνεται όμως και με τις ημέρες που θέλετε να ντυθείτε επίσημα; Πάλι σας προτείνουμε ρούχα Regalinas, όπως μακριά φορέματα που φοριούνται πανεύκολα και τον χειμώνα με το καστόρ μποτάκι αστραγάλου!

Για να είσαι ζεστή και κομψή:

Κυπαρισσί πουλόβερ

Μακρύ πουλόβερ που κρατάει ζεστό τον κορμό σας και φοριέται σαν μπλουζοφόρεμα! Με ψηλό λαιμό και μακριά μανίκια με λάστιχο στο τελείωμα. Βρείτε το από εδώ σε one size. Τα γυναικεία πουλόβερ του Regalinas είναι πολύ ιδιαίτερα, με φιόγκους, διάτρητα σχέδια ανοίγματα V και πολλά ιδιαίτερα στοιχεία. 

Ζακάρ ζακετούλα εμπριμέ μέχρι τα μέσα του μηρού

Μία μακριά ζακέτα ζακάρ, δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σας. Είναι πολύ απαλή και ζεστή και σας προσφέρει άνεση κάθε μέρα. Έχει γυριστό γιακά και το τελείωμά της είναι σε ριπ μορφή. Βρείτε την με ένα κλικ.

Για να είσαι εντυπωσιακή και κομψή:

Το εμπριμέ φόρεμα πουκαμίσα, μπορεί να σας σώσει σε μία ιδιαίτερη περίσταση! Τα μακριά φορέματα τραβούν τα βλέμματα και είναι ιδανικά για να συνδυάζετε με μονόχρωμο παπούτσι. Αν κάνει πολύ κρύο, μπορείτε να φορέσετε μία ζακέτα κοντή ή ένα μπολερό.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Regalinas και βρείτε μακριά φορέματα, γυναικεία πλεκτά μπλουζάκια και γυναικεία ρούχα online για κάθε μέρα της εβδομάδας, για κάθε διάθεση, για κάθε περίσταση. 

Ξεκινήστε τις πιο έξυπνες και σικάτες αγορές από Regalinas.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.