Μάγεψε το κοινό της Κοζάνης η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με τον παγκοσμίου φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με τον παγκοσμίου φήμης βιολονίστα και αρχιμουσικό Λεωνίδα Καβάκο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.

Η συγκεκριμένη συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού – κοινωνικού προγράμματος «Προσφορά Μουσική και Μουσική Προσφορά».

Η ξεχωριστή βραδιά στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης άνοιξε με το μπαρόκ Κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα σε μι μείζονα, BWV 1042 του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, έργο με ιταλικές επιρροές. Συνεχίστηκε με τη μεγαλειώδη Συμφωνία αρ.83 σε σολ ελάσσονα, Hob. I/83, του Γιόζεφ Χάυντν, μία από τις έξι συμφωνίες Του Παρισιού και ολοκληρώθηκε με την εμβληματική Τέταρτη Συμφωνία του Γιοχάνες Μπραμς, απαύγασμα της ωριμότητάς του ως συμφωνικού συνθέτη.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.