Πως κινήθηκε η αγορά της Κοζάνης τη Λευκή Νύχτα – Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο της πόλης



Εορταστικό ήταν το κλίμα στο κέντρο της Κοζάνης το βράδυ της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου 2019 που πραγματοποιήθηκαν οι εναρκτήριες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης και η Λευκή Νύχτα στην αγορά της πόλης.

Μεγάλη ήταν και φέτος η συμμετοχή του κόσμου στις γιορτινές εκδηλώσεις ενώ αρκετοί επισκέπτες από γειτονικούς νομούς Βρέθηκαν στην Κοζάνη συνδυάζοντας διασκέδαση και ψώνια.

Κόσμος όλων των ηλικιών, έδειξε να απολαμβάνει την όμορφη γιορτή, αλλά και τη βόλτα του στα εμπορικά καταστήματα.

Οι μεγάλες προσφορές των εμπορικών καταστημάτων το βράδυ της Λευκής Νύχτας ήταν δελεαστικές και φάνηκε ότι δεν άφησαν αδιάφορους αρκετούς καταναλωτές που περιηγήθηκαν στην αγορά της Κοζάνης. Τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα για τα καταστήματα αν η προγραμματισμένη συναυλία ξεκινούσε και τελείωνε νωρίτερα και όχι μετά τις 23:00 που ολοκληρώθηκε, γεγονός το οποίο συζητήθηκε αρκετά.

Μεγάλο ποσοστό των εμπορικών καταστημάτων κυρίως του κέντρου της Κοζάνης παρέμειναν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ, ενώ σε μία γενικότερη εικόνα θα μπορούσε να πει κανείς ότι και φέτος τα καταστήματα δούλεψαν ικανοποιητικά, μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα των εορτών των Χριστουγέννων.

Η Λευκή Νύχτα και κάθε είδους θεματική εκδήλωση με εμπορικό ή μη χαρακτήρα, φαίνεται ότι δεν αφήνει αδιάφορο τον κόσμο που πλέον αναζητά τα κατάλληλα κίνητρα για βγει από το σπίτι.

Οι φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR είναι από το βράδυ της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου στους εμπορικούς δρόμους της Κοζάνης:   

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.