Αναβιώνει στην Κοζάνη η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου – «Είμαι αθώα» δήλωσε στο Εφετείο η μητέρα του



Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η πολύκροτη υπόθεση του Κωστή Πολύζου από την Σιάτιστα Κοζάνης, όπου πρωτόδικα, κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του η μητέρα του και ο πατριός του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου 2019, στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου με τους τρεις πρώτους μάρτυρες να καταθέτουν.

Στην αρχή της ακροαματικής διαδικασίας η μητέρα του Κωστή Πολύζου δήλωσε: «Είμαι αθώα, δεν έχω σκοτώσει το παιδί μου. Δεν μπορεί καμία μάνα να σκοτώσει το παιδί της. Τον αγαπάω, αρνούμαι τις κατηγορίες».

Την ίδια στάση κράτησε και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ από κοινού δήλωσαν πως δεν γνωρίζουν ποιος διέπραξε τη δολοφονία.

Ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Απόστολος Λύτρας δήλωσε: «Η πρωτόδικη απόφαση είναι εσφαλμένη. Είναι η μεγαλύτερη δικαστική πλάνη που έχω συναντήσει», ενώ ο ίδιος στη δικαστική αίθουσα ανέπτυξε τους λόγους που ο ίδιος αμφισβητεί την ενοχή των κατηγορουμένων.

Βασικός μάρτυρας της υπόθεσης είναι ο αδερφός του άτυχου Κωστή Πολύζου όπου κατά την εξαφάνιση του αδερφού του και κατά τη διεξαγωγή της εκδίκασης της υπόθεσης πρωτόδικα, ήταν ανήλικος, καθώς και ο επιστήθιος φίλος του Κωστή, Σπύρος Καλαμπούκας .

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η απολογία της μητέρας και του πατριού.

Δείτε στο βίντεο του KOZANILIFE.GR πλάνα από τη μεταφορά των κατηγορουμένων και τις δηλώσεις του συνήγορου υπεράσπισης κ. Απόστολου Λύτρα:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.