Παρεμβάσεις της “Ελληνικής Αυγής” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας για το μεταναστευτικό ζήτημαΟυσιαστική και δυναμική ήταν η παρουσία του επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για την δυτική Μακεδονία” και εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου, συναγωνιστή Χρήστου Σαββουλίδη, στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο της Π.Δ.Μ, στο οποίο μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων συζητήθηκε και το φλέγον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού.

Δέον να σημειωθεί ότι η δυτική Μακεδονία τείνει να μετατραπεί σε ένα απέραντο κέντρο διαμονής λαθρομεταναστών λόγω της εθνοκτόνου πολιτικής που ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, στέλνοντας εκατοντάδες λαθρομετανάστες για διαμονή σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας οι οποίες έχουν ούτως ή άλλως ερημώσει πληθυσμιακά.

Ο επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για την δυτική Μακεδονία” Χρήστος Σαββουλίδης στην παρέμβασή του στο περιφερειακό συμβούλιο και αφού πρώτα διευκρίνισε ότι ελάχιστοι εκ των εισερχόμενων στην Ελλάδα μεταναστών έχουν την ιδιότητα του πρόσφυγα, κατήγγειλε την συνεχιζόμενη αυτή πολιτική της κεντρικής εξουσίας και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις καταστροφικές επιπτώσεις που πρόκειται να έχει στις τοπικές κοινωνίες των νομών της δυτικής Μακεδονίας η αθρόα εγκατάσταση λαθρομεταναστών.

Παρέθεσε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το νομό Γρεβενών, στον οποίο η μαζική εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε ξενοδοχειακές μονάδες πλησίον του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας είχε ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη μείωση του χειμερινού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή με καταστροφικές συνέπειες για την τοπική οικονομία.

Ταυτόχρονα ζήτησε την σύγκληση ειδικής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου με μοναδικό θέμα το λαθρομεταναστευτικό, προκειμένου να καθοριστούν οι τρόποι αντίδρασης και να μπορέσουν οι αυτοδιοικητικές αρχές να σταθούν αποτελεσματικά στο πλευρό των κατοίκων της δυτικής Μακεδονίας όπως έχουν υποχρέωση.

Όσον δε αφορά στο ζήτημα της έλλειψης δικτύου φυσικού αερίου στην δυτική Μακεδονία, ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής κατήγγειλε την αδράνεια των αρμοδίων φορέων η οποία οδήγησε στην έλλειψη των απαραίτητων υποδομών που θα επέτρεπαν να καταστεί δυνατή η θέρμανση των κατοίκων της δυτικής Μακεδονίας με φυσικό αέριο. Ζήτησε να καταλογιστούν ευθύνες για το γεγονός ότι η περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας έμεινε εκτός των σχεδιασμών των δικτύων φυσικού αερίου και απαίτησε την άμεση δραστηριοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια γραφειοκρατικής ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως και να επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα που αποτελεί ζήτημα επιβίωσης για τους δυτικομακεδόνες.

Η παρουσία της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για την δυτική Μακεδονία” στο περιφερειακό συμβούλιο της Π.Δ.Μ. σε συνδυασμό με την ύπαρξη δυναμικών πυρήνων της Χρυσής Αυγής σε Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα εγγυάται την ύπαρξη εθνικής αντιπολίτευσης και θεσμικά καταχυρωμένης εθνικής φωνής σε αυτοδιοικητικό επίπεδο σε όλους τους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ σε Περιφέρειες και Δήμους και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλη την χώρα ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Εκ μέρους της “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία”
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ
Περιφερειακός σύμβουλος Π.Δ.Μ.

3 σχόλια στο άρθρο “Παρεμβάσεις της “Ελληνικής Αυγής” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας για το μεταναστευτικό ζήτημα

  1. Η ” ΑΡΙΣΤΕΡΑ” πέταξε τον πατριωτισμό στην αγκαλιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , μιά και η αγκαλιά της Ν.Δούλας είναι ερμητικά κλειστή ! Εθνική αποστείρωση από παντού, ευκαιρία για το ναζιστικό μόρφωμα !

  2. Γιώργος ,Γρεβενά

    - Edit

    Απαντήστε

    Κάνω βόλτα στην πλατεία των Γρεβενών και βλέπω μπούργκες! Προτιμήσατε να φέρετε στον τόπο μας λαθρομετανάστες και όχι τουρίστες! Η αφέλειά σας δεν έχει όρια ,πυροβολάτε μόνοι σας τα πόδια σας και το πρόβλημά σας είναι η Χρυσή Αυγή! Νεοέλληνες ,είστε άξιοι της μοίρας σας. Χρυσή Αυγή θα λέτε και θα κλαίτε ,αλλά θα είναι αργά!!!

    1. Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου, δεν καταλαβαίνουν ποοοοσο λάθος είναι έχουμε όλους αυτούς ανάμεσα μας..θα ξυπνήσουν όταν θα είναι αργά δυστυχώς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.