Πόσο θα κοστίσουν οι φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης – Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεωνΣυνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμος Κοζάνης σχετικά με τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 5 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Το ποσό των 15.000 ευρώ θα διαθέσει ο Δήμος Κοζάνης από δικά του κεφάλαια για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ενώ το ύψος των χορηγιών σύμφωνα με τον κ. Κώστα Κυριακίδη αγγίζει τις 20.000 ευρώ.

Η κα. Ελπίδα Κουϊμτζίδου δήλωσε πως ενδεχομένως το αποτέλεσμα των φετινών εκδηλώσεων να μην είναι αυτό που περίμενε ο κόσμος, λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος που ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή, κάνοντας λόγο για του χρόνου πως τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα. Επίσης, αναφέρθηκε στην αμέριστη στήριξη των χορηγών που αγκάλιασαν την προσπάθεια του Δήμου Κοζάνης για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

«Όλα τα πολιτιστικά γεγονότα στον Δήμο Κοζάνης θα έχουν συλλογική προσπάθεια με συνεργασία, κάτι το οποίο θα γίνει και στις Αποκριές. Κανένας δεν θα παίρνει αποφάσεις μόνος του. Κανένας δεν θα ανακοινώνει πριν αποφασίσουμε όλοι μαζί για το πρόγραμμα και πριν χαράξει ο Δήμος τις πολιτιστικές δράσεις», συμπλήρωσε η κα. Κουϊμτζίδου.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πόσο θα κοστίσουν οι φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης – Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.