Άνοιξε τις πύλες της η 2η Έκθεση Αρωματικών, Φαρμακευτικών φυτών και Μανιταριών στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τα εγκαίνια της 2ης Έκθεσης και Συνεδρίου Αρωματικών, Φαρμακευτικών φυτών και Μανιταριών πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τη συμμετοχή της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ενώ η διοργάνωση είναι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης και το Ε.Β.Ε Κοζάνης.

Στην έκθεση φέτος συμμετέχουν καλλιεργητές, μεταποιητές, επιχειρήσεις εμπορίας, συνεταιρισμοί, φυτωριούχοι, επιχειρήσεις μηχανημάτων καλλιέργειας και συλλογής-επεξεργασίας, επιχειρήσεις συσκευασίας, αποστακτήρια αιθέριων ελαίων, επιχειρήσεις πιστοποίησης, τυποποίησης-σήμανσης, ερευνητικά και εκπαιδευτικά Ιδρύματα απ’ όλη τη χώρα.

Στόχος της έκθεσης είναι η ανάδειξη των αρωματικών, φαρμακευτικών φυτών, των μανιταριών και των προϊόντων τους καθώς και η χρησιμότητα τους για την ανθρώπινη διατροφή, υγεία και ευεξία.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από τα εγκαίνια της Έκθεσης:

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.