Ενημέρωση με αφορμή την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της «Αυτοδιαχείρισης» στον χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής – Του Βαγγέλη ΠαπαδόπουλουΜετά από μία μεγάλη περίοδο αναστάτωσης της αγοράς – ειδικότερα στον χώρο της εστίασης και δευτερευόντως στους λοιπούς κλάδους επιχειρηματικότητας και με αφορμή την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της «Αυτοδιαχείρισης» στον χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής, η ΕΥΕΔ αποτελεί πλέον τον μοναδικό φορέα στον συγκεκριμένο χώρο.

Χθες Τετάρτη 27 Νοεμβρίου δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ που αναφέρει την ανάκληση άδειας της Αυτοδιαχείρισης, με Αριθμό Φύλλου 4284 .

Με αφορμή τα παραπάνω εφιστούμε την προσοχή των επαγγελματιών σχετικά με τις εταιρείες που υπόσχονται απαλλαγή από τα πνευματικά δικαιώματα.

Πλέον η εξομάλυνση είναι ορατή και οι αντιπρόσωποι της ΕΥΕΔ στην διάθεση του επιχειρηματία της περιοχής για οποιαδήποτε πληροφορία.

Βαγγέλης Παπαδόπουλος / Αντιπρόσωπος ΕΥΕΔ Τμ. Βορ. Ελλάδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.