Συνεδριάσεις προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου με μαθητές της Κοζάνης – Δείτε το βίντεο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του θεσμού, πρόκειται να πραγματοποιήσει συνεδριάσεις προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου με μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στις 2, 3,9 και 10 Δεκεμβρίου 2019, από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, μικροί μαθητές πρόκειται να βρεθούν στα έδρανα του Κοβεντάρειου μαθαίνοντας να γίνονται ενεργοί πολίτες, νε έχουν άποψη και να συμμετέχουν στα κοινά.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Κοζάνης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 26 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Κοζάνης, «ο Δήμος Κοζάνης ξεκινά μια προσπάθεια να φέρει τους νέους πιο κοντά στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Η στόχευση είναι αυτοδιοίκηση και νέοι πολίτες, νέοι και λειτουργία θεσμών ».

Η δράση αποτελεί μία πρωτοβουλία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, Νούλας Τουμπουλίδου η οποία υπογράμμισε πως «καμία κοινωνία δεν δικαιούται να σχεδιάζει το μέλλον της μακριά από τη νέα γενιά, έτσι λοιπόν ο Δήμος Κοζάνης ανοίγει τις πόρτες του στους μαθητές».

Αξίζει να σημειωθεί πως την 3η Δεκέμβριου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, το Κοβεντάρειο θα υποδεχθεί τους μαθητές των ειδικών σχολείων σε μία διαδικασία εξοικείωσης με τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε το βίντεο:

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.