Κοζάνη: Στην τελική ευθεία οι εργασίες για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων – Δείτε φωτογραφίες



Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης.

Τα συνεργεία του Δήμου δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου η πόλη να είναι έτοιμη για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 5 Δεκεμβρίου, με τις παράλληλες εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και τη συναυλία με τους Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό.

Μια πραγματική γιορτή της πόλης, όπου τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως και τις 12 το βράδυ, ενσαρκώνοντας ακόμη μια φορά το ρόλο της Λευκής Νύχτας.

Μια συνταγή, η οποία προτάθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης και επιτυχώς πραγματοποιείται και φέτος.

Όπως είχε δηλώσει κατά το παρελθόν  ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας, ο στόχος τέτοιων πρωτοβουλιών, είναι πρωτίστως να βγει ο κόσμος από τα σπίτια του και να συμμετέχει σε όλη αυτή την εορταστική διαδικασία.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων βρίσκονται προ των πυλών και σίγουρα η προσμονή και η ανάγκη του κόσμου, είναι μεγαλύτερη από ποτέ για λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς, που προσφέρουν αυτές οι μέρες.

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.