Φωτογραφίες: Εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΣΕ που θα στεγαστούν τα νέα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα ΕλπίδαςΑπό τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας:

Όμορφη μέρα σήμερα με την συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης, την τεχνική υπηρεσία και τους εξαιρετικούς εργαζόμενους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, προσφέροντας εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του νέου γραφείου του συλλόγου μας μετά από παραχώρηση του ΟΣΕ.

Είμαστε σε εγρήγορση και ευελπιστούμε σε λίγες μέρες να κάνουμε και τα εγκαίνια χάρη στην προσφορά των μελών των φίλων και χορηγών μας που έτσι απλόχερα προσφέρουν ο καθένας αυτό που μπορεί.

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Φωτογραφίες: Εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΣΕ που θα στεγαστούν τα νέα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας

  1. Μαλούτα ο χώρος του ΟΣΕ πρέπει να γίνει πάρκο και όχι πάρκινγκ για να παρκάρουν κάθε Σάββατο οι πηγαίνοντας στην Λαϊκή. Τον χώρο τον έκανες χειρότερο από ότι ήταν. Μετέφερες την λασπουρα παντού. Δεν σε ψηφίσαμε να κάνεις τέτοιες τσαπατσουλιες μόνο και μόνο για να φαίνεται ότι κάτι κάνεις. Χαλίκια και λάσπη. Μια χαρά ήταν τα χόρτα πριν. Λίγο γούστο δεν έχετε; Τι καραγκιοζιλικια είναι αυτά; Βουλωνετε λακκούβες όπου βρείτε. Βάλτε ένα προτεραιότητες επί τέλους σαυτη την πόλη. Έναν άσφαλτοδρομο και ολοκληρωμένο. Η είσοδος από Γρεβενά στο μαύρο χαλί. Είναι δρόμος αυτός η τραμπαλα; Για τα αδέσποτα κάτι; Μήπως να τα εκπεδευσετε για τροχονόμους στην πόλη; Έλεος δεν τα βλέπετε που σε λίγο θα είναι περισσότερα από τους πολίτες; Εκτός αν ταν βλέπετε σαν μελλοντικούς ψηφοφόρους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.