Ενδιαφέρουσα Ημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην ΚαστοριάΤο ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας και οι Συντονιστές Εκπ. Έργου 3ης ενότητας ΠΕ70 Δασκάλων και ΠΕ86 Πληροφορικής σε συνεργασία με το φοιτητικού παράρτημα του ΙΕΕΕ τμήματος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν ημερίδα εκπαιδευτικής ρομποτικής-STEM το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο 2 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Στόχος της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν:

1. οι δυνατότητες αξιοποίησης του νέου εξοπλισμού ΤΠΕ που θα παραλάβουν άμεσα όλες οι σχολικές μονάδες της Δυτ. Μακεδονίας,

2. τα εκπαιδευτικά πλεονεκτήματα συμμετοχής σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς πληροφορικής

3. το παιδαγωγικό υπόβαθρο και η υπεραξία του STEM (Science Technology Engineering Math) σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

4. η εμπλοκή των συμμετεχόντων στην ημερίδα σε αληθινά σενάρια STEM (hands-on εκπαίδευση)

5. δυνατότητες έναρξης STEM συνεργασιών με σχολικές μονάδες

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων και γονείς.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.