Τα ξωτικά της Ονειρούπολης της Δράμας έρχονται στην Κοζάνη



Μετά το Κιλκίς, τις Σέρρες, την Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, το Βόλο, τη Λάρισα , την Κατερίνη, τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα, την Βέροια, την Καστοριά τα ξωτικά της Ονειρούπολης, της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης γιορτής στην Ελλάδα, συνεχίζουν το promo tour με τον επόμενο σταθμό την πόλη της Κοζάνης. Ο Χιονούλης, ο Ταρανδούλης, ο Ονειρούλης και η Πολική αρκούδα, σας προσκαλούν την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου σε ένα μοναδικό happening με πολύ κέφι, μουσική και χορό μεταφέροντας ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Στη φετινή 16η Ονειρούπολη , το Χριστουγεννιάτικο όνειρο ξαναζωντανεύει στο χωριό του Αη Βασίλη από 1 Δεκεμβρίου 2019 έως 4 Ιανουαρίου 2020 γνώρισε, διασκέδασε, νιώσε, απόλαυσε και ζήσε με ένα μοναδικό τρόπο τη μαγεία των γιορτών. Ετοιμάσου να γνωρίσεις τον Αη Βασίλη, να ζωντανέψεις τα παραμύθια, να κερδίσεις το παράσημο των Ξωτικών και να ζήσεις μαγικές διαδρομές στην πόλη των ονείρων. Αφέσου στις μασκότ, να σε παρασύρουν με τη μαγική τους ενέργεια, στην «Κιβωτό του Κόσμου» να σε γεμίσει συναισθήματα και «Make a Wish» στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γίνε ζωγράφος, μουσικός, εξερευνητής, ξυλουργός, ζαχαροπλάστης ή τραγουδιστής, δημιουργώντας τις πιο ζωντανές αναμνήσεις,

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι δώρα, είναι ευχές, είναι συναισθήματα, είναι παρέα, είναι δράση, είναι στολίδια, είναι παιχνίδια, είναι όνειρο… Μα πάνω από όλα στην Ονειρούπολη τα Χριστούγεννα είναι αγάπη.

Το ραντεβού σας μαζί μας:

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου Κοζάνη 11:00 Κεντρικός Πεζόδρομος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.