Δυτική Μακεδονία: Ο Γιώργος Δασταμάνης εκλέχθηκε Πρόεδρος στην Περιφερειακή Ένωση ΔήμωνΟ Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, εκλέχθηκε Πρόεδρος του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ) Δυτικής Μακεδονίας, με Αντιπρόεδρο τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Γραμματέα τον Δήμαρχο Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη.

Στην πρώτη συνεδρίαση της 21μελούς διοίκησης της Π.Ε.Δ Δυτ. Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στα γραφεία της Ένωσης στην Κοζάνη, ο Γιώργος Δασταμάνης έλαβε 12 ψήφους, έναντι 9 του Δημάρχου Βοϊου Χρήστου Ζευκλή , ο οποίος διεκδίκησε και αυτός την θέση του Προέδρου. Για την θέση του Αντιπροέδρου της Π.Ε.Δ Δυτ. Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου εκλέχθηκε με 13 ψήφους έναντι 8 ψήφων του δημοτικού συμβούλου Κοζάνης Κυριάκου Μιχαηλίδη, ενώ μοναδική ήταν η υποψηφιότητα για την θέση του Γραμματέα, όπου ο Παναγιώτης Πασχαλίδης, εξασφάλισε την ψήφο όλων των μελών της νέας διοίκησης.

Σε δηλώσεις του , αμέσως μετά την εκλογή του, ο Γιώργος Δασταμάνης αφού ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους του , τόνισε ότι θα τιμήσει την θέση του Προέδρου της Π.Ε.Δ, επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν πολλά ζητήματα στην Δυτ. Μακεδονία, για τα οποία η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι σύσσωμη να τα αντιμετωπίσει». Στο ίδιο μήκος κύματος, ο νεοεκλεγείς Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Δ Δυτ. Μακεδονίας Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου , ανέφερε ότι «οι στόχοι και τα προβλήματα είναι κοινά , κάτι που απαιτεί την συμπόρευση όλων», ενώ και ο Γραμματέας του οργάνου της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης Παναγιώτης Πασχαλίδης, υπογράμμισε ότι «μετά την ολοκλήρωση των εκλογών, όλοι μαζί, καλούνται να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον τόπο».

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της νέας διοίκησης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ) Δυτικής Μακεδονίας, εκλέχθηκαν και δύο μέλη στην εκτελεστική επιτροπή του νέου οργάνου, όπου μαζί με το Προεδρείο της Ένωσης, θα συμμετέχουν επίσης οι Δημήτρης Ηλιάδης και Γιάννης Καραβασίλης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.