Έρχεται ο διαγωνισμός για τα περιφερειακά κανάλια το αμέσως επόμενο διάστημαΠροτεραιότητα στη χορήγηση περιφερειακών αδειών έναντι των θεματικών πανελλαδικών αποφάσισε να δώσει τελικά το ΕΣΡ το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως διαβάζουμε στο media.gr έχει ήδη συσταθεί ομάδα εργασίας από νομικούς συμβούλους του ΕΣΡ, η οποία επεξεργάζεται προτάσεις για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που απαιτούνται ενόψει αδειοδότησης. Οι εισηγήσεις των νομικών του Συμβουλίου θα παρουσιαστούν στη συνεδρίαση της Ολομέλειας τις επόμενες ημέρες, με στόχο το ΕΣΡ να καταλήξει σε ένα τελικό κείμενο νομοθετικών ρυθμίσεων, που θα προωθήσει στη συνέχεια στον αρμόδιο υπουργό, Στέλιο Πέτσα.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Αθανάσιος Κουτρομάνος, βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, για να επιλυθούν εκκρεμότητες όπου απαιτείται νομοθετική παρέμβαση και να προχωρήσουν τα επόμενα στάδια για την προκήρυξη διαγωνισμού περιφερειακών αδειών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.