Στοίχημα: Από τον Λεβαντόφσκι μέχρι την Επινάλ

Στην τελευταία στήλη είδαμε στοιχεία απολογισμού αλλά και κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά. Σήμερα ώρα για επιστροφή στο παιχνίδι, έστω και με κουτσουρεμένο μενού.

Στις Εθνικές δεν βρήκα κάτι αξιόλογο να σταθώ. Περισσότερο από όλα μου αρέσει το over στο Ισραήλ-Πολωνία. Η γηπεδούχος εμπλέκεται σε πολύ γεμάτα παιχνίδια, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματά της. Στην Πολωνία ο Λεβαντόφκσι είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, την ώρα που η ομάδα βαθμολογικά είναι αδιάφορη, αλλά ψυχολογικά κεφάτη λόγω της πρόκρισης.

Ηδη και το 2.20 στο over του Αζερμπαϊτζάν-Ουαλία. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν να μην τελειώσουν με 0 νίκες τον όμιλο. Η Ουαλία θέλει νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει.

Στη Γαλλία έχουμε Κύπελλο, με τη συμμετοχή σε αυτό τον γύρο και των ομάδων της Β’ κατηγορίας. Παραδοσιακός θεσμός εκπλήξεων με υψηλές αποδόσεις να επιβεβαιώνονται κάθε χρόνο.

Ενστικτο και (γιατί όχι;) φαντασία θέλει για να τις ψάξει κάποιος. Προσωπικά στρέφομαι προς δύο περιπτώσεις:

Λανς-Μπουλόν: Μονομαχία στον Γαλλικό Βορρά, με τη Λανς να έχει σαφώς ως πρώτο στόχο την άνοδο. Πολλά χρόνια το παλεύει αλλά φέτος δείχνει ικανή. Με τα τελευταία αποτελέσματα έχει ανέβει στην 1η θέση και ίσως το Κύπελλο μπει σε δεύτερη μοίρα. Σημειώστε πως πρόκειται για πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για τον προπονητή της. Ο Μοντανιέ έχει περάσει με τεράστια επιτυχία από την Μπουλόν στο παρελθόν. Είναι ο άνθρωπος που την πήρε από τις μικρές κατηγορίες και την έφτασε μέχρι και τη Λιγκ 1! Η Μπουλόν προσπαθεί να επιστρέψει στους «μεγάλους» της χώρας, ούσα φέτος στην 3η κατηγορία με φιλοδοξίες ανόδου μεν, αλλά χωρίς να τα καταφέρνει μέχρι στιγμής.

Επινάλ-Σοσό: Η Επινάλ είναι από τις ομάδες που στο παρελθόν έχει πληρώσει τεράστιες αποδόσεις στο Κύπελλο. Φυτώριο κυρίως, συντηρείται χάρη στους δανεικούς που παίρνει από μεγαλύτερους συλλόγους. Στη Σοσό πάντως δηλώνουν πως το βλέπουν σοβαρά το παιχνίδι.

Από το Αγγλικό πρόγραμμα η βασική επιλογή είναι η Χαρογκέιτ. Ομάδα που βρίσκεται σε θέσεις play off και με υψηλούς στόχους. Κυρίως όμως το ποντάρισμα είναι κόντρα της Μπρόμλι. Οχι μόνο γιατί ακολουθεί για την ίδια σούπερ (τηλεοπτικό) ματς Κυπέλλου την Τρίτη, αλλά και επειδή εμφανίζει ένα μικρό μπούκωμα από το βαρύ πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων.

Δεύτερη επιλογή η Νορθάμπτον. Ξεκίνησε τη σεζόν ως ένα από τα φαβορί. Ο Κερλ τη δουλεύει από πέρσι την άνοιξη και το καλοκαίρι έκανε ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ, φέρνοντάς το στα μέτρα του. Δεν άρχισε καλά, αλλά σιγά σιγά βρίσκει πατήματα. Στα τελευταία παίζει καλά και σκοράρει σταθερά από δύο γκολ και πάνω. Αντίθετα η Κρου δεν βρήκε σκορ στα δύο πρόσφατα στο πρωτάθλημα και ίσως τώρα ήρθε η δική της κοιλιά.

Είδα ξανά και τη Μέιντενχεντ. Την είχα ποντάρει και το περασμένο Σάββατο, αν θυμάστε, στο Κύπελλο. Σε απόδοση 8.00 κέρδιζε μέχρι που αποβλήθηκε παίκτης της. Τώρα πληρώνει 4.00 στην έδρα της Μπόραμ, με την οποία τη χωρίζει ένας μόλις βαθμός.

Κλείνω με την Ισπανία, όπου έχουμε κανονική αγωνιστική στη 2η κατηγορία. Αρχικά κρατάω τον άσο της Νουμάνθια. Είναι σε καλή κατάσταση, με τρία σερί τρίποντα και μια από τις πιο δυνατές έδρες στην κατηγορία. Η Βαγιεκάνο δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές και έχει μαζέψει καίριες απουσίες.

Η Λα Κορούνια απογοητεύει, ούσα τελευταία στον πίνακα. Μεγάλο πρόβλημα η αμυντική συμπεριφορά, με τραγικά λάθη σε κάθε παιχνίδι. Τώρα πηγαίνει στην μόλις δύο βαθμούς πιο πάνω της Εξτρεμαδούρα, που επίσης αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν. Το over στο 2.30.

Το παιχνίδι μου

Σύστημα 2-3

16/11 17:00  Μπρόμλι – Χαρογκέιτ 2 (3.50)

16/11 17:00  Νορθάμπτον – Κρου 1 (2.87)

16/11 19:30  Nουμάνθια – Βαγιεκάνο 1 (2.62)

Στη δυάδα Νουμάνθια – Νορθάμπτον ποντάρισμα 6,7 μονάδες. Από 5,5 μονάδες στις άλλες δύο δυάδες και 1,4 στην τριάδα

Δυάδα

16/11 17:00  Εξτρεμαδούρα – Λα Κορούνια Over (4.75)

16/11 21:45  Iσραήλ – Πολωνία Over (2.05)

Στη δυάδα απόδοσης 4,82 ποντάρισμα 10,4 μονάδες

Μονό

16/11 17:00  Μπόραμ – Μέιντενχεντ 2 (4.00) επί 10,4 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2190 μονάδες

Επιστροφές : – μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 2190 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα : 42 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.