Εγκρίθηκε η ένταξη για την Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού κέντρου Σερβίων στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Σερβίων για την ένταξη και την Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού κέντρου Σερβίων, στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, κυρίως του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου και του Δημάρχου Σερβίων, επετεύχθη η ένταξη στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ της Πράξης «Αναβάθμιση εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού κέντρου Σερβίων», η ένταξη του έργου είναι προϋπολογισμού 356.045,39€ (πλέον 85.451,61€ ΦΠΑ).

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς δράσεων για τη διασύνδεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Κυβέρνησης για την ένταξη σε προγράμματα όσο των δυνατόν περισσότερων έργων, που αποβλέπουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Από το Γραφείο τύπου του Βουλευτή Κοζάνης
Μιχάλη Γ. Παπαδόπουλο

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

3 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.