Επίσκεψη του Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρου Πρωτοψάλτη στην Κοζάνη την Παρασκευή 15 ΝοεμβρίουΕπίσκεψη στην Κοζάνη θα πραγματοποιήσει ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019. Ο κ. Πρωτοψάλτης θα μεταβεί στις υπηρεσίες του Οργανισμού, στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης Κοζάνης (ΚΠΑ2) και στην Επαγγελματική Σχολή ΟΑΕΔ (ΕΠΑΣ). Σκοπός της επίσκεψής του είναι να συνομιλήσει με τους επικεφαλής και τους εργαζομένους σχετικά με τα προβλήματα και τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουν, με στόχο την εξεύρεση λύσεων που θα διευκολύνουν περαιτέρω το έργο τους και θα βελτιώσουν τις υπηρεσίες των δομών του ΟΑΕΔ προς τους πολίτες.

Επίσης, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ θα επισκεφτεί το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης και στη συνέχεια το Επιμελητήριο Κοζάνης, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την ηγεσία του και τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής. Αμέσως μετά ο κ. Πρωτοψάλτης, μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης Νικόλαο Σαρρή, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του Διοικητή ΟΑΕΔ Σπύρου Πρωτοψάλτη στην Κοζάνη:

Παρασκευή 15/11

09:15 – 09:40 – Επίσκεψη στον Συνεταιρισμό Κρόκου Κοζάνης
10:00 – 11:10 – Επίσκεψη στο ΚΠΑ2 Κοζάνης
11:15 – 11:25 – Επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης
11:30 – 12:45 – Επίσκεψη στην ΕΠΑΣ Κοζάνης
13:00 – 14:00 – Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Κοζάνης
14:00 – 15:00 – Πραγματοποίηση συνέντευξης Τύπου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.