Ανακοίνωση των Αδέσμευτων Πολιτών Κοζάνης για την ώρα που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Δ.Σ.: «Το συμβούλιο απευθυνόταν αποκλειστικά στους λίγους, αποκλειστικά στους ημέτερους»

Με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και στο οποίο δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παραστούμε με τον επικεφαλής των Αδέσμευτων Πολιτών και εκλεγμένο σύμβουλο κ.Κυργια Κώστα λόγο της ώρας πραγματοποίησης 14.00 μμ , ώρα κατά την οποία ήταν ανοιχτή η αγορά, ώρα κατά την οποία ο κάθε δημότης εργάζεται, το συμβούλιο απευθυνόταν αποκλειστικά στους λίγους, αποκλειστικά στους ημέτερους.

Σημαντικά θέματα δυστυχώς δεν είχαν εύλογο αντίλογο αλλά και έλεγχο από τους συμβούλους όπως η έκτακτη επιχορήγηση του ΟΑΠΝ λόγο αστοχίας και κακού προϋπολογισμού εσόδων-εξοδων της διοργάνωσης του αγώνα Ελλάδας Ολλανδίας γυναικών.

Η μίσθωση του 8ου Νηπιαγωγείου εν μέσω της σχολικής χρονιάς, τα έξοδα παράστασης των προέδρων των Οργανισμών.

Ευελπιστούμε τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια να πραγματοποιούνται σε χρόνο θεμιτό και για να μπορούν να παραστούν και οι δημότες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την διαδικασία αλλά και οι σύμβουλοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να ελέγξουν – καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Το Γραφείο Τύπου των Αδέσμευτων Πολιτών Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ανακοίνωση των Αδέσμευτων Πολιτών Κοζάνης για την ώρα που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Δ.Σ.: «Το συμβούλιο απευθυνόταν αποκλειστικά στους λίγους, αποκλειστικά στους ημέτερους»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.