Η δραστηριότητα της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Καλλιόπης Βέττα



Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Σιάτιστας ενώ, το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων με φορείς του νομού.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη επισκέφθηκε το Βελβεντό όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Στεργίου. Στη συνέχεια παρευρέθηκε στις εγκαταστάσεις των αγροτικών συνεταιρισμών ΑΣΕΠΟΠ και Δήμητρα ενώ, τέλος, επισκέφθηκε τον αυτοδιαχειριζόμενο Υδροηλεκτρικό Σταθμό ΤΟΕΒ Βελβεντού.

Την Πέμπτη, η κ. Βέττα συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για τον τρόπο που θα μπορούσε να συμβάλλει το Πανεπιστήμιο στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής. Το βράδυ παρακολούθησε την παράσταση «Δεν λησμονώ, πατρίδα μου» της Θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοβουνίου.

Την Παρασκευή τραγούδησε κατόπιν πρόσκλησης του Μουσικού σχολείου Σιάτιστας στην φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώθηκε με τίτλο «Τραγουδάμε για τον Γιάννη» στο Πνευματικό κέντρο Σερβίων. Η συναυλία είχε μεγάλη επιτυχία, τόσο καλλιτεχνική μιας και οι νεαροί μουσικοί ήταν εξαιρετικοί, αλλά κυρίως οικονομική καθώς την αγκάλιασαν εκατοντάδες συμπολίτες μας οι οποίοι προσέφεραν για την στήριξη του Γιάννη.

Το Σάββατο, παρακολούθησε τους Πανελλήνιους αγώνες ξιφασκίας που διοργανωθήκαν με μεγάλη επιτυχία στην Πτολεμαΐδα και απένειμε έπαθλα στους αθλητές.

Την Κυριακή, η κ. Βέττα επισκέφθηκε τον Πεντάλοφο, όπου παρευρέθηκε στο καθιερωμένο Καστανόπαζαρο και συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες.

Τέλος, σήμερα, παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Σιάτιστας για τη συμπλήρωση 107 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.