Ξεκινάνε οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις στην Κοζάνη – Έρχονται Black Friday και Λευκή Νύχτα – Ηχηρά ονόματα στο τραπέζι για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην ΚοζάνηΑπό την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου ξεκινάει το ενδιάμεσο χειμερινό εκπτωτικό 15ημερο για τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης, η αλλιώς οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις.

Όπως έχει καθιερωθεί από τον ΕΣΕΕ, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις πραγματοποιούνται κάθε 1 έως 15 Νοεμβρίου για τη χειμερινή περίοδο.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με αρκετά υψηλές εκπτώσεις και να επωφεληθούν των προσφορών των καταστημάτων.

Black Friday και Λευκή Νύχτα στην Κοζάνη

Η καθιερωμένη πλέον Black Friday, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου στην Κοζάνη, ενώ η Λευκή Νύχτα στις 5 Δεκεμβρίου μαζί με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η “Μαύρη Παρασκευή”, όπως και η Λευκή Νύχτα είναι ημέρες προσφορών, όπου είναι στην ευχέρεια των καταστημάτων, να καθορίσουν το είδος,την ποσότητα  και το ποσοστό της προσφοράς που θα διαθέσουν στο καταναλωτικό κοινό.

Οι δύο νέες “καταναλωτικές συνήθειες” για την Κοζάνη, αλλά και άκρως επιτυχημένες, έχουν γίνει πλέον θεσμός, τόσο για τα εμπορικά καταστήματα όσο και για τους καταναλωτές. Η πόλη της Κοζάνης και στις δύο περιπτώσεις σφύζει κυριολεκτικά από κόσμο που βγαίνει για τα ψώνια του, αλλά και για τη βόλτα του, ενώ όπως παρατηρήθηκε τις προηγούμενες χρονιές, η Κοζάνη δέχθηκε και κόσμο κυρίως στη Λευκή Νύχτα και από τις γύρω περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Το γεγονός αυτό, την καθιστά επιτυχημένη, δημιουργώντας την πρόθεση να επαναληφθεί. 

Άλλωστε ο κεντρικός στόχος της Λευκής Νύχτας, όπως είχε τονίσει στο KOZANILIFE.GR ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας ήταν να βγει ο κόσμος από το σπίτι του και όπως φαίνεται αυτό έγινε με επιτυχία, σε ένα άκρως εορταστικό σκηνικό με μελωδίες και γλυκίσματα στο δρόμο.

Συζητήσεις για ηχηρά ονόματα για τη συναυλία στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις και οι προτάσεις στον Δήμο Κοζάνης για τη συναυλία και το μουσικό σχήμα που θα “ανάψει” το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κοζάνη, με αρκετά ηχηρά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι, χωρίς όμως κάτι μέχρι στιγμής να έχει οριστικοποιηθεί.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ξεκινάνε οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις στην Κοζάνη – Έρχονται Black Friday και Λευκή Νύχτα – Ηχηρά ονόματα στο τραπέζι για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κοζάνη

  1. Τελευταίες χρονιές γίνονται δημοσία εορταστικά δρώμενα για Πάσχα και Χριστούγεννα. Σε μερικές δεκαετίες μόνον ραμαζάνι θα επιτρέπεται.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.