Οι «Κοζανίτισσες Μαμάδες» λένε ΝΑΙ στη Δωρεά Μυελού των Οστών



Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου από τις 17:00 – 20:00 στο cafe bar LE ROI -Ermionio Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής” & Η ομάδα Κοζανίτισσες Μαμάδες σας προσκαλούν για ενημέρωση αλλά και λήψη δείγματος σάλιου για να γίνετε και εσείς ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, Ελπίδα Ζωής για όσους πάσχουν από Λευχαιμία .

Σκέψου να είσαι ΕΣΥ ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σώσει κάποιον ασθενή!!!

Πόσο μαγικό συναίσθημα!!!! Κι όμως είναι πιο πιθανό απ’όσο φαντάζεσαι…

Αρκεί να γίνεις δότης Μυελού των Οστών… και που ξέρεις… μπορεί να είσαι ΕΣΥ που θα σώσεις μία ζωή…. Μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα σωθεί…….. αν γίνουμε ΟΛΟΙ δότες.

Είναι απλό!!! Δώσε δείγμα αίματος ή στοματικού επιχρίσματος, για να ταυτοποιηθείς και ίσως μια μέρα κληθείς να σώσεις μια ΖΩΗ!!!!

Εύκολα και ανώδυνα, μέσω της φλέβας, περίπου όπως δίνεις αίμα!!!
Στόχος ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ να περάσουμε πανελλαδικά τους 250.000 δότες Μυελού των Οστών, ώστε να έχει ΕΛΠΙΔΑ ο κάθε ασθενής με λευχαιμία.

Χάρισε ζωή – Νίκησε τη λευχαιμία!!!

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος            Βακφάρης Αθανασίος

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Οι «Κοζανίτισσες Μαμάδες» λένε ΝΑΙ στη Δωρεά Μυελού των Οστών

  1. Μπράβο σας για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Αλλά αναρωτιέμαι γιατί σε αυτήν την πόλη δεν αντιδρά κανένας ειδικά σε ότι αφορά την μόλυνση του περιβάλλοντος στην οποία οφείλονται πολλές τέτοιου είδους ασθένειες. Το ξέρετε ότι έρχονται χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών από όλη την ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΟΝ ΝΌΜΟ ΜΑΣ? ΞΥΠΝΉΣΤΕ…….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.