«Πίστεψε σε σένα»: Ημερίδα στην Κοζάνη για την αυτοπεποίθηση, την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία



«Πίστεψε σε σένα» είναι ο τίτλος της ημερίδας που διοργανώνει ο ΟΑΠΝ και ο Δήμος Κοζάνης το Σάββατο 2 Νοέμβρη στις 18:00 στο Κοβεντάρειο.

Η αυτοπεποίθηση, η αυτοβελτίωση και η αυτογνωσία στον αθλητισμό και κατ΄ επέκταση σε όλους τους τομείς της ζωής, είναι στόχος που μπορεί να επιτευχθεί, αρκεί να συνυπάρξουν η θέληση και η γνώση.

Συντονίζει και εισηγείται η Τάνια Καφετζή, γυμνάστρια αποκατάστασης χρόνιων παθήσεων. Εισηγήσεις θα γίνουν και από την Αδαμαντίου Καζάκου Life Coach ιδρύτρια του Life Mentoring Group και οι Κώστας Λαχανάς και Εύα Καρανάσιου ιδρυτές του Θεραπευτικού Κέντρου Εξαρτημένων «Αυτογνωσία».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

3 σχόλια στο άρθρο “«Πίστεψε σε σένα»: Ημερίδα στην Κοζάνη για την αυτοπεποίθηση, την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία

  1. μαθήματα αυτογνωσίας…..
    Στην πραγματικότητα μαθήματα ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ;
    Ο Δήμος Κοζάνης γνωρίζει εάν οι συνδιοργανωτές της ημερίδας έχουν σχέση με θεοσοφία, σέκτες ή παραθρησκείες ;
    Παρακαλώ για μια απάντηση.

  2. Ημερίδα με τίτλο «Πίστεψε σε σένα»
    Αινιγματικός ο τίτλος της Ημερίδας . Είναι πολύ πιθανό να παραπέμπει σε ανατολικές θρησκείες (συνηγορούν και τα περί …..αυτογνωσίας ! )
    Οι ληστές, οι βιαστές, οι τρομοκράτες, οι φασίστες, οι ρατσιστές οι …..οι…. να «πιστέψουν στον εαυτό τους» !! Τι καταλαβαίνετε και δεν το καταλαβαίνω εγώ ;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.