Σύλληψη ενός άντρα και μιας γυναίκας για κλοπή από αποθήκη σε περιοχή της Πτολεμαΐδας



Συνελήφθησαν χθες (29-10-2019) τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, δύο ημεδαποί, ένας 20χρονος άνδρας και μία 27χρονη γυναίκα, για κλοπή από αποθήκη, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο 20χρονος από κοινού με την 27χρονη αφαίρεσαν από αποθήκη, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, διάφορα εξαρτήματα και ανταλλακτικά, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ περίπου και στη συνέχεια αφού τα μετέφεραν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 20χρονου, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, χθες (29-10-2019) μεσημβρινές ώρες, εντόπισαν, προσήγαγαν και ακολούθως συνέλαβαν σε περιοχή της Πτολεμαΐδας τους προαναφερόμενους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία για κλοπή.

Κατασχέθηκαν:
το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.