Με επιδείξεις μόδας και τις σημαντικότερες γουνοποιητικές επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας το 4th Fur Shopping Festival στην ΚαστοριάΟι επιδείξεις μόδας εντός του εκθεσιακού χώρου από τις καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης

Με τη συμμετοχή 70 και πλέον γουνοποιητικών επιχειρήσεων, από τις σημαντικότερες του κλάδου, θα πραγματοποιηθεί 12-14 Νοεμβρίου 2019 το 4rd Fur Shopping Festival στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά.

Το Fur Shopping Festival ξεκίνησε τη λειτουργία του ως νέος θεσμός στα εκθεσιακά πράγματα του κλάδου της γούνας το 2016, με σκοπό την ενίσχυση των πωλήσεων των γουνοποιητικών επιχειρήσεων λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής σεζόν και από την πρώτη χρονιά έθεσε τις βάσεις της επιτυχίας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον εκθετών και εμπορικών επισκεπτών.

Οι προετοιμασίες για τη φετινή διοργάνωση έχουν πλέον μπει στην τελική ευθεία, με την καινοτομία φέτος να αποτελούν οι τέσσερις συνολικά επιδείξεις μόδας που θα πραγματοποιηθούν τις δύο πρώτες ημέρες του Festival, εντός του εκθεσιακού χώρου στις οποίες οι συμμετέχουσες γουνοποιητικές επιχειρήσεις θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα τους.

Μεγάλη αναμένεται να είναι και η προσέλευση εμπορικών επισκεπτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη διοργάνωση μέσω των προωθητικών ενεργειών του Συνδέσμου (καμπάνια στα social media, προβολή στον κλαδικό Τύπο, newsletters). Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι τις πύλες του Εκθεσιακού Κέντρου πέρασαν εμπορικοί επισκέπτες από 40 χώρες, καθώς το Fur Shopping Festival έχει μπει πλέον στο καλεντάρι των μεγάλων εμπορικών εκθεσιακών γεγονότων παγκοσμίως, αποτελώντας ένα σημαντικό πεδίο εμπορικών συναλλαγών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

4th FUR SHOPPING FESTIVAL

 

12-14 November, 2019

 

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 18:00

 

Τρίτη 12 Νοεμβρίου

11:00   Fashion Show at Stand A11  

16:00   Fashion Show at Stand A11   

 

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

11:00   Fashion Show at Stand A11  

16:00   Fashion Show at Stand A11   

 

Το 4th Fur Shopping Festival διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς, ενώ υποστηρίζεται από τους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού.

Μεγάλος Χορηγός του 4th FSF είναι το Διεθνές Δημοπρατήριο Γουνοδερμάτων SAGA FURS.

Υπενθυμίζεται ότι για τους μη εμπορικούς επισκέπτες θα υπάρχει αντίτιμο εισόδου (20 ευρώ για τη μία ημέρα και 50 ευρώ για το τριήμερο).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.