Συνελήφθη ηλικιωμένος στην Καστοριά για παράνομη μεταφορά 3 αλλοδαπών



Συνελήφθη χθες (26-10-2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 79χρονος ημεδαπός, για παράνομη μεταφορά 3 αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 79χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, 3 αλλοδαπούς, ηλικίας 27,29 και 35 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 1.465 ευρώ, 4 κινητά τηλέφωνα και 5 κάρτες SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.