Στο Βελβεντό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Προσκεκλημένος από τον Δήμου Βελβεντού με αφορμή την επανασύσταση του νέου Δήμου, αναμένεται να επισκεφτεί την περιοχή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Παυλόπουλου στο Βελβεντό δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη  ενώ αναμένεται να έρθει στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου πρώτο θέμα συζήτησης θα είναι η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με την ανακήρυξή του σε επίσημο δημότη Βελβεντού.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Στο Βελβεντό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

  1. Ανεπιθύμητο πρόσωπο ο ηθικός συναυτουργός της προδοσίας των Πρεσπών. Αν το δημοτικό συμβούλιο διαπράξει το έγκλημα να τον καλέσει, την ημέρα που θα πατάει το ρυπαρό του πόδι στην Μακεδονία ΜΑΣ, οι Βελβεντιώτες να γεμίσουν τα μπαλκόνια με σημαίες μεσίστιες και με μαύρες ταινίες (κορδέλλες).

    1. Ενας Πρόεδρος που επιβεβαιώνει τον τίτλο της πολιτικής γλάστρας ανίκανος να αποτελέσει τον θεματοφύλακα της Πατρίδας μας..
      Ηθικολογεί ακατάπαυστα, ανιαρά, άσκοπα.

    2. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σιωπά ιχθυοπρεπώς και υπογράφει «παρδαλά» νομοσχέδια, διότι είναι πρώτα ευρωπαίος και έπειτα Έλληνας. Επιδίδεται σε κάποια τσιμπολογήματα πατρίδας, θρησκείας, οικογένειας για να παραπλανά τους αφελείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.