Καταργείται η έδρα του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας από την Πτολεμαΐδα και μεταφέρεται στην Κοζάνη



Την κατάργηση της έδρας του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας που λειτουργούσε στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα αποφάσισε κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή όπως και την μεταφορά της στην ΖΕΠ.

Τα προαναφερόμενα ανήκουν στο Μέλος της Επιτροπής – Περιφερειακή Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης- Μαρία Καρυπίδου, η οποία κάνει λόγο για κίνηση υποβάθμισης της Πρωτεύουσας του Ενεργειακού Κέντρου της χώρας, όταν ο πρώην Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης, θεώρησε αναγκαίο η έδρα της εν λόγω Αντιπεριφέρειας να είναι στην Πτολεμαΐδα, η σημερινή Περιφερειακή Αρχή έρχεται και την καταργεί, σε μία περίοδο που υπάρχουν πολύ περισσότεροι λόγοι, συγκριτικά με το παρελθόν (απολιγνιτοποίηση) ώστε να παραμείνει η έδρα στην πόλη.

Τόνισε ότι για τον εξοπλισμό του Γραφείου όσο και των υπολοίπων στο Διοικητήριο η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή δεν δαπάνησε ούτε ένα ευρώ. Κληθείς να απαντήσει ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης είπε, ότι υπήρχαν δύο γραφεία υποδοχής των φορέων και των κατοίκων που επιθυμούσαν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη, τώρα θα λειτουργεί μόνο ένα κοινό γραφείο που θα το χρησιμοποιούν τόσο ο κ. Κασαπίδης όσο και οι Αντιπεριφερειάρχες.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.