Βίντεο: Επίσκεψη του Δημάρχου Εορδαίας στους χώρους του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου που θα παραχωρηθούν στην Σχολή Επιστημών Υγείας του ΠΔΜΣτο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητή κ. Γεώργιου Χιωτίδη, παραβρέθηκε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού. Εκεί επίσης παραβρέθηκαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης καθώς και πολλά από τα μέλη της διοίκησης του Ιδρύματος.

Αφού υπήρξε συζήτηση των παραβρισκόμενων για ζητήματα συνεργασίας μεταξύ Νοσοκομείου-Πανεπιστημίου και Δήμου Εορδαίας, κατόπιν ξεναγήθηκαν στους χώρους της νέας πτέρυγας οι οποίοι θα παραχωρηθούν για την κάλυψη των αναγκών της Σχολής Επιστημών Υγείας, που λειτουργεί στην Πτολεμαΐδα.

Ο κ. Πλακεντάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και τόνισε ότι αυτό που θα κάνει ο Δήμος Εορδαίας είναι να δίνει στην ακαδημαϊκή κοινότητα τα ανάλογα εργαλεία, έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα το όραμα για ένα δυνατό Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.