Ρίξανε το κανάλι του Πατέρα Κωνσταντίνου από tovoion.com στο YoutubeΑντιμέτωπος με ένα ατυχές συμβάν βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο πατέρας Κωνσταντίνος, ιδιοκτήτης και διαχειριστής την ιστοσελίδας tovoion.com, ιδιαίτερα γνωστή για τα υψηλής ποιότητας βίντεο που αναδεικνύουν την ευρύτερη περιοχή.

Έπειτα από ψευδείς και ανακριβείς κατά τον ίδιο αναφορές αγνώστων, το κανάλι του στο youtube έχει κλείσει με αποτέλεσμα τα 5.000 και πλέον βίντεο να μην είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος, έχει ξεκινήσει να αναρτά τα βίντεο στην πλατφόρμα του dailymotion.com και οι φίλοι της σελίδας του μπορούν πλέον να τα βρίσκουν εδώ: https://www.dailymotion.com/konstantinos-basileiadis

Το κανάλι του πατέρα Κωνσταντίνου στο youtube ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές και μετρούσε 4.500 συνδρομητές, πάνω από 5.000 αναρτημένα βίντεο και αρκετά εκατομμύρια προβολών.

Ο ίδιος αναφέρει για το συμβάν:

Καλησπέρα σε όλους μας . Δεν έχω μάθει να φοβάμαι, έχω “μάθει” να αγχώνομαι όμως και να στεναχωριέμαι, αλλά αμέσως να σηκώνομε όρθιος . Κάποιοι κακόβουλοι , κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν κακό ,ή φαντάζονται ότι μπορούν να σταματήσουν το Βόιο , ο τόπος μας να έχει την δική του Φωνή . Ότι έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε , το κάνουμε για όλους εμάς … για όλους τους Βοΐώτες .

Τα βίντεο που δεν φαίνονται πια, μια και το κανάλι στο youtube έχει κλείσει , ανοικουν σε όλους τους Βοΐώτες , είναι δικά σας και όχι μόνο δικά μας . Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει, να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα 10 με 11 χρόνια , όρεξή και μεράκι έχουμε .

Και να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και όχι μόνο ότι το κανάλι μας -σας στο youtube δεν έκλεισε για παραβίαση Πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλο λόγο μου είπαν χθες με email οι διαχειριστές του youtube , που είναι, ψευδής , ανακριβείς και ανυπόστατος , μας προσάπτουν κάτι για το οποίο ποτέ δεν κάναμε. Δεν μασάμε όμως οι φίλοι θέλω να πιστεύω ότι μας γνωρίζουν …είπαμε σε όποιους αρέσουμε.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.