Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχές της Κοζάνης και της Καστοριάς για κατοχή ναρκωτικών



Συνελήφθησαν χθες (22-10-2019) σε περιοχές της Κοζάνης και της Καστοριάς, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης και Καστοριάς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 44 και 48 ετών, για κατοχή ναρκωτικών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, 44χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4,2- γραμμάρια ηρωίνης.

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Καστοριά, 48χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Προανάκριση για τις δυο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, αντίστοιχα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.