Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του γενικού συμβουλίου της ΠΟΣΓΚαμεΑ στην Πτολεμαΐδα



Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του γενικού συμβουλίου της ΠΟΣΓΚαμεΑ που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Ιωάννου resort στις 19-10-2019 , με παρουσία του δημάρχου Εορδαίας κ. Πλακεντά Παναγιώτη , εκπροσώπου του Βουλευτή της ΝΔ Π.Ε. ν. Κοζάνης Κ . Κωνσταντινίδη Στάθη , εκπροσώπου του Δημοτικού διαμερίσματος Πτολεμαΐδας , ο πρώην Βουλευτής του Σύριζα Π.Ε. ν. Κοζάνης κ. Μίμης Δημητριάδης ,ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΔΕΗ «Σπάρτακος» κ. Μόσχος Μόσχου ,ο σύλλογος αναπήρων πολιτών Π.Ε ν. Κοζάνης , ο σύλλογος γονέων Ηλιαχτίδα Κοζάνης , ο σύλλογος αυτισμού Κοζάνης, εκπρόσωπος του Ειδικού Εργαστηρίου Πτολεμαΐδας , ο πρόεδρος Γονέων του ειδικού σχολείου Πτολεμαΐδας και μέλη του συλλόγου μας . Τηλεφωνικά χαιρέτησε την εκδήλωση η Βουλευτής του Σύριζα Π.Ε ν. Κοζάνης κ. Βέττα Καλλιόπη .

Μας λύπησε το γεγονός της παντελούς απουσίας (έστω και μέσω εκπροσώπου )της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Τα ζητήματα που απασχόλησαν το γενικό συμβούλιο ήταν κυρίως η λειτουργία των ΣΥΔ, τα αναπηρικά αυτοκίνητα , οι ειδικές θεραπείες κ.α.

Για το Δ. Σ.

Η Γεν. Γραμματέας
Καπετάνιου Παναγιώτα
Ο Προέδρος
Αντωναρίδης Στυλιανός

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.