Συγχαρητήριο στην ομάδα του Χειρουργείου του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας για την Εύφημο Μνεία που απέσπασαν σε Πανελλήνιο Συνέδριο



Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» , συγχαίρει θερμά την ομάδα του Χειρουργείου αποτελούμενη από τις κ.κ. Τσιπουράκη Πετρούλα, Καλτσά Δήμητρα, Ευαγγελοπούλου Μαρία, Χριστοφορίδου Βαρβάρα, καθώς και την Προϊσταμένη του Χειρουργείου κ. Κωνσταντινίδου Άννα, για την Εύφημο Μνεία που απέσπασαν με την συμμέτοχη τους στο 30 ο Πανελλήνιο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ.

Οι προαναφερόμενες παρουσίασαν σε στρογγυλή τράπεζα το θέμα : << Εφαρμογή της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας στο Χειρουργείο του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας Μποδοσάκειο>>. Πρόκειται για μια μελέτη περίπτωσης με ποσοτικές μεταβλητές που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Χειρουργείου του Νοσοκομείου.

Οι αρχές της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας που υιοθετήθηκαν συμβάλλουν στη διαρκή βελτίωση των Υπηρεσιών Υγείας, μέσω των εργαλείων ποιότητας, της επιμόρφωσης και της εκπαίδευσης του προσωπικού. Αναγκαία ήταν και παραμένει η δέσμευση όλων στο κοινό όραμα για ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.