Σύμβουλος Ευεξίας – Ανεξάρτητος Συνεργάτης και Διανομέας Herbalife στην ΚοζάνηΜίσσιος Δημήτριος, Σύμβουλος Ευεξίας – Ανεξάρτητος Συνεργάτης και Διανομέας της Herbalife στην Π.Ε. Κοζάνης
Website: https://fit2go.gr/
Τηλέφωνο: 694 220 2514
Mail: info@fit2go.gr

Αποστολή της Herbalife είναι “να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων” μέσα από προϊόντα εσωτερικής και εξωτερικής διατροφής. Παράλληλα η Herbalife προσφέρει στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της μια μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία βασισμένη σε ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο.

Η Herbalife προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιστημονικά ελεγμένων προϊόντων. Πρόκειται για προϊόντα διαχείρισης βάρους, υποκατάστατα διατροφής και προϊόντα προσωπικής περιποίησης, όλα εκ των οποίων υποστηρίζουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Είτε θέλετε να διαχειριστείτε το βάρος σας, να υποστηρίξετε τις ανάγκες του σώματός σας, να έχετε καλύτερη φυσική κατάσταση και περισσότερη ενέργεια, ή να νιώθετε και να αισθάνεστε νεότεροι, οι σειρές προϊόντων της Herbalife έχουν τη σωστή λύση για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Τα προϊόντα της Herbalife περιλαμβάνουν πρωτεϊνούχα ροφήματα ως υποκατάστατα γεύματος, σνακ πρωτεΐνης, προϊόντα διαχείρισης βάρους και ενέργειας και προϊόντα εξωτερικής διατροφής. Όλα τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας διακεκριμένων επιστημόνων στον τομέα της διατροφής, γιατρών και ειδικών υγιεινής διατροφής.

Μίσσιος Δημήτριος, Σύμβουλος Ευεξίας – Ανεξάρτητος Συνεργάτης και Διανομέας της Herbalife στην Π.Ε. Κοζάνης
Website: https://fit2go.gr/
Τηλέφωνο: 694 220 2514
Mail: info@fit2go.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.