Ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Σταύρος Καπλάνογλου: «Ο χώρος του Εκθεσιακού Κέντρου ξαναζωντάνεψε – Παράδειγμα προς μίμηση οι εκδηλώσεις της Αστυνομίας»



Του Σταύρου Π. Καπλάνογλου Πρώην προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης 1982-1987:

Άξια συγχαρητηρίων είναι η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και όλο το προσωπικό της ,για την διοργάνωση των τετραήμερων ενημερωτικών εκδηλώσεων στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου της Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης, με θέμα ”Μαζί για την ασφάλεια μας”‘ που έγιναν από τις 9/10/2019 έως 12/10/2019.

Η επιτυχία της εκδήλωσης έδειξε ότι όταν υπάρχουν άνθρωποι με ιδέες και τσαγανό τίποτα δεν τους εμποδίζει να φθάσουν στον στόχο τους για να βοηθήσουν την κοινωνία.

Η ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιών δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να κινηθούν οι αρμόδιοι,ώστε ένας χώρος που δημιουργήθηκε , εκτός των άλλων , για να αντιμετωπίσει την λαίλαπα της απολιγνητοποίησης που κάποτε θα ερχόταν, δεν πρέπει να παραμένει ανεκμετάλλευτος και το εργαλείο που θα βοηθούσε τους παραγωγούς και τους εμπόρους στην προώθηση των προϊόντων ”Η διοργάνωση των γενικών εκθέσεων ” δεν πρέπει να παραμένει ανενεργή .

Πρέπει να γίνει συνείδηση ότι η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση της Δ.Μακεδονίας πρέπει να συνεχισθεί και να μην πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.